Din lokale maling og gulvbutik siden 1953

Rullegardiner • Persienner • Plissegardiner • Lamelgardiner • Mørklægningsgardiner

Hent brochure her – Faber brochure Hvorfor skærme af for solen? Der er en fin balance mellem, hvornår der er for lidt sollys, og hvornår man føler sig generet af det. Det er derfor vigtigt at kunne kontrollere sol- og dagslyset for at udnytte det optimalt og få den største glæde af det.

Afskærmning af solen har derfor 2 formål: 

• At forhindre direkte sol, så der ikke bliver for varmt.

• At forhindre blænding fra reflekser og direkte sol, primært om vinteren. 

En fordel ved indvendig solafskærmning er, at den er nem og hurtig at betjene, og den fås i mange variationer og farver. Den er også let at montere og udskifte, hvis du vil have variation eller en anden model.
Det er en fordel, hvis den indvendige solafskærmning kan justeres og tilpasses afhængigt af tidspunkt på dagen og alt efter årstiden.
Det er også at foretrække at lyset kan komme ind, selvom blændingen bliver holdt ude, så lofts-, væg- eller gulvfladen bliver oplyst. I en persienne mødes et klassisk og stilrent look med et væld af individuelle designmuligheder. Farveudvalget til persienner er bredt og inkluderer alle traditionelle og moderne farver.

I kraft af dens effektivitet i lysstyringen og evne til at skærme af er persienner en af de mest populære gardinløsninger.

Vi fører bredder op til 700 cm, ring og hør mere 33226041
Gratis opmåling og tilbud i hele Storkøbenhavn.

Rullegardiner

Plissegardiner

3 Bjørne

Enghave Plads 10

1670 København V

Telefon: 33226041

Husk at like os på Facebook